Ervaring

Je pikt precies de essentie eruit die op dat moment het beste is om te behandelen

‘Lieve Sarah,                  

Ken je van de open dag Psychodynamisch Therapeut . Facebook vrienden geworden.

Kwam je oproepje op facebook tegen dat je een proefmodel zocht !!! Halleluja!

Mijn situatie was op dat moment zeer kritiek. Soort van ik moet springen maar durf niet, maar als ik niet spring ga ik nog meer kapot. Kort door de bocht heb je me vleugels gegeven!Op het juiste moment net daar voor iemand zijn dat is eigenlijk al bijzonder genoeg.

Ik zie deze sessie als een groot cadeau die me door deze periode heen heeft gedragen.

Hoe meer ik er over nadenk / Jou houding is een levenshouding.  Ik geloof wel dat je de tools bent aangereikt door je opleiding . Maar dat jou persoonlijke ontwikkeling en verlangen , levenswijze, zich hier ook helemaal naar toe hebben geleefd om dit neer te kunnen zetten.

Jij bezat deze eigenschappen al van nature . Je hart gesteldheid is al zo mooi gevormd. Dat kan je in mijn ogen niet leren  in 2 jaar opleiding.  Jij bent je hele leven op weg en dat wordt alleen maar mooier en meer uitgediept door onder andere deze opleiding.


Jou omschrijven:

Dichtbij , vermogen om werkelijk naast iemand te kunnen staan, toegankelijk, eerlijk, veilig en oprecht.

Wat ik super knap vind:

Je pikt precies de essentie eruit die op dat moment het beste is om te behandelen. Terwijl ik bv alle kanten op ga en dof ga op alle emoties. Pik jij zo de essentie eruit. En die dan uit te werken in dat uur.  En waar ik dan ook wat aan heb de komende weken.

Je pakt geen rand zaken aan die er niet toe doen voor dat moment. Je weet precies wanneer het goed is geweest en genoeg voor die sessie . En nogmaals das knap…

Jij mocht in deze periode  mijn vleugels uit de kreukels halen , ze beschijnen met zonnestralen en liet me  zien en voelen hoe sterk en mooi ik ben. Even samen terugkijken naar de donkere wolken achter me om ze te vervloeken en bedanken . En toen durfde ik te springen  van de berg en zweef in rust en vertrouwen de toekomst te gemoed.

Ik ben er nog niet maar ik ben op weg . Dankjewel lieve Sarah en kom in de toekomst nog graag wat sessie bij je nemen’  – Marinde