Ervaring

Dit is voor mij de eerste keer dat ik me écht gehoord en gezien voelde

‘Ondertussen ben ik al een aantal jaren bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling en ben ik al met veel professionals in contact en aan de slag geweest. Voor mij was elke keer wel een moment van groeien maar altijd een beetje half. Dit is voor mij de eerste keer dat ik me écht gehoord en gezien voelde. Ik vond het super fijn dat er elke keer echt iets uit kwam. Dat zal ook wel wegkomen vanuit mijn doelgerichtheid. En ik weet dat echte verandering het lange termijn plaatsvind.

Maar elke sessie een opheldering of een andere invalshoek mbt struggles hielp mij om echt met een prettig gevoel weg te lopen. In tegenstelling tot andere sessies, heb ik met Sarah elke keer met een soort van ‘wow’ afgesloten. Er waren de weken erna geen onduidelijkheden of twijfels, en het was voor mij ook cocnreet genoeg dat ik er in de tijd erna nog iets mee kon doen.

Voor mij voelde Sarah echt als een professional die haar werk doet om mensen te helpen. Ik had het gevoel dat ze zich naadloos aansluitte bij mij en wie ik ben. Ze voelde een beetje als een kameleon haha. Wel een beetje zweverig, maar ook gewoon nuchter. Ze kwam niet met dingen als ‘oh mars zal wel verkeerd staan’ of dingen als magie van de universe, waar ik zelf niks mee heb. Wellicht is dit ook zoals zij zelf is maar voor mij voelde het echt dat ze er niet was om vanuit haar eigen ervaring te delen, maar ze was er echt alleen voor mij.

De sessies voelde heel natuurlijk en vloeiend. Ik voelde de ruimte om zelf te delen maar tegelijkertijd zorgde zij er ook voor dat we echt aan de slag gingen en de diepte in gingen. Dat ik soms wat moeite had met visualisaties had ze volgens mij snel door en ook daarin voelde ik me snel gezien en gesupport. Niets wat ik zei of voelde was gek. En het was gewoon zoals het was. We gingen niet heel diep in op mijn verleden of toekomst, maar op dat zoals ik me nu voel en wat ik nu ervaar. En dat vond ik top. Want ik zit al zoveel in mijn hoofd, en tijdens de sessies was ik echt even bij mijn gevoel in het hier en nu. ‘ – K.